ESP
RE ACCIÓ

informació pacte social contra les violències masclistes

Necessitat social

A pesar de les lleis aprovades, dels esforços fets per les diverses administracions i els agents implicats en la lluita contra aquest tipus de violència, i del llarg camí recorregut, la violència masclista continua present en la nostra societat, en la qual deixa milers de víctimes, per mitjà de la representació més cruel que suposa l’assassinat de dones i dels seus fills i filles.

El Govern de les Illes Balears manté el compromís ferm i els esforços per continuar lluitant contra les violències masclistes i per prevenir-les. En aquest sentit, vol fer un pas més amb la promoció del «Pacte social contra les violències masclistes». Un pacte que mobilitzi i impliqui totes les institucions i tota la societat balear en contra de les violències masclistes i que vagi molt més enllà que la mera declaració institucional.

Objectius

  1. Implicar tota la societat en la recerca i la construcció d’un espai lliure de violències masclistes.
  2. Manifestar un contundent rebuig a les violències masclistes i als fonaments que les sostenen.
  3. Aconseguir que la societat col·labori en la prevenció, la denúncia i l’eradicació de les violències masclistes.
  4. Treballar perquè les generacions futures es constitueixin sobre el respecte i el tracte igualitari a homes i dones.
uneix-te ara!

Material de difusió

Ajuda'ns a difondre aquesta iniciativa. A continuació et facilitem la descàrrega del logotip de ReAcció en diversos tipus d'arxiu i un cartell en format A4 perquè puguis reenviar, imprimir-los, fer-los servir a les xarxes socials o el que consideris perquè el pacte contra les violències masclistes arribi al màxim de persones possible. Moltes gràcies per col·laborar.